L’Escola d’Art d’Olot maqueta i il•lustra el conte del concurs literari de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer

Aquest diumenge la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer donarà a conèixer el guanyador de la tercera edició del Premi Literari Joan Petit de Conte Infantil. Serà en un acte a Blanes, on també s’aprofitarà per presentar la publicació de l’obra guanyadora i els finalistes de la passada edició. És un volum que ha estat maquetat i il·lustrat pels alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot.

Aquest és el segon any que la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer edita un volum amb el relat guanyador i els finalistes del seu concurs literari i tal com ja van fer l’any passat, l’Escola d’Art d’Olot s’ha encarregat de la maquetació del conte. Aquest any, però, la col·laboració entre la fundació i el centre olotí ha anat una mica més enllà: si bé a la primera edició Pilarin Bayés va il·lustrar l’obra, en aquesta ocasió han estat els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot els encarregats de fer-ho.

L’obra es donarà a conèixer aquest diumenge a Blanes, en l’entrega dels premis de la tercera edició del concurs. Tant els premis com la publicació dels relats guanyadors i finalistes tenen per objectiu poder-se repartir com a regal a totes les plantes dels hospitals on hi ha oncologia pediàtrica.

La maquetació i il·lustració de l’obra per part de l’Escola d’Art és una mostra més de la relació de la Fundació amb Olot. La capital de la Garrotxa va ser ciutat Joan Petit el 2010, els artistes Tavi Algueró i Àngel Rigall són els autors del gegantó Joan Petit, que està apadrinat pels Gegants d’Olot, i tant l’Ajuntament, com l’Escola Municipal d’Expressió com el Club Hoquei Olot col·laboren amb la fundació.