Nova oferta de campus esportius de tennis taula, hoquei, voleibol i patinatge per la Setmana Santa a Olot

Els nens i nenes que ho desitgin podran assistir a campus esportius durant la Setmana Santa. Amb un conveni entre l’Ajuntament d’Olot i els clubs amb seu al pavelló d’Esports de la ciutat, es proposen quatre campus específics d’un esport cadascun que es faran de dilluns 21 a dijous 24 de març coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa. Els esports que es podran practicar són tenis taula, hoquei, voleibol i patinatge, en horari de matí. També es repetirà el campus en horari de tarda de Bàsquet, que ja s’havia fet en anteriors ocasions. Les inscripcions es poden fer fins el dia 17 de març de forma presencial al Pavelló d’Esports a les Oficines de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure o bé a través de la pàgina web www.esportsilleure.olot.cat.

x