El Club Bàsquet Garrotxa destrossa el CB Argentona impulsat per una afició que ha omplert una vegada més el pavelló de Sant Joan les Fonts (82-39)

Era una nova ‘final’ per la permanència i els homes de Pep Perarnau no han fallat. És més, han gaunyat amb una diferència de 43 punts de diferència a un rival directe, l’Argentona. L’afició ha estat novament al costat de l’equip i ha omplert les graderies del pavelló del CB Garrotxa Santjoanenc


Una afició entregada, unió dins l’equip i bon bàsquet. Amb aquesta combinació, a Sant Joan les Fonts no hi guanya ningú. L’equip de Pep Perarnau s’enfrontava a un rival directe, l’Argentona, que comptava amb una victòria més que els garrotxins en la primera catalana. Sobre la pista, els de Sant Joan les Fonts han fet una bona primera meitat, anant al descans amb un +13 que els donava un cert coixí per encarar els dos darrers quarts.

Però en la segona meitat, els garrotxins han estat esplèndids i han fet el millor bàsquet de la temporada, amb una bona defensa i un encert en atac que no cessava. L’Argentona, vençut per les circumstàncies, s’ha rendit després de l’exhibició dels locals, i ha acabat encaixant una dura derrota per 43 punts de diferència.

Els dos fitxatges americans del CB Garrotxa, Lawrence i Thomas, han ajudat l’equip a adquirir un plus de qualitat que els ha impulsat en els darrers partits, adaptant-se bé a la idea de joc de l’equip i guanyant-se el caliu de la grada.

L’afició, una vegada més, ha fet lluir el pavelló santjoanenc, amb un ple absolut i amb una animació constant que ha demostrat que, sens dubte, el CB Garrotxa compta amb la millor afició de la categoria.

Aquest és el setè triomf del CB Garrotxa en el que va de temporada, i l’equip continua lluitant per evitar el descens directe en una ajustada i competitiva primera catalana de bàsquet.