El grup juvenil del CPA Olot aconsegueix el subcampionat d’Espanya i el grup B s’imposa al campionat d’Alcoi

El grup juvenil ha aconseguit a Alcoi proclamar-se subcampió d’Espanya, només per sota del Reus, en un podi calcat del campionat català. Pel què fa al Grup B, les patinadores olotines han guanyat el Trofeu d’Alcoi, que es disputava el mateix divendres. 

La base del CPA Olot té encara marge de millora, però el que està clar és que el nivell de les patinadores entrenades per Anna Quintana no està deixant indiferent ningú. Les joves de la perdrera olotina s’ho van passar bé sobre la pista, i van executar el ‘Benvinguts al circ’ amb rauxa, espectacle i amb un somriure a la cara que ja no va marxar fins a la puntuació final.

I és que les garrotxines van sortir a actuar últimes, i els nervis estaven a flor de pell, però van aconseguir un magnífic resultat, una segona posició. Les olotines van ser superades tan sols pel Reus i seguides pel Bescanó, en un podi del campionat d’Espanya clavat al que es va veure en el català.

Pel què fa al Grup B, les patinadores dirigides per Cristina Planagumà disputaven simultàniament el Trofeu d’Alcoi, i després de la tercera posició al campionat català i el quart lloc a l’estatal, aspiraven a tot. El ‘Depèn de tu’ va ser el ball guanyador, després que el trèbol de les patinadores del CPA Olot captivés al públic i superés el Ribex gallec (Federació Gallega) i el representant del la Federació Madrilenya. Cal recordar que el Grup B del CPA Olot representava la Federació Catalana es un torneig de regions. El campionat va ser seguit de ben a prop per les patinadores del Grup A i per l’afició des de la capital de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
– Els grup de xou B i Juvenil del CPA Olot competeixen aquest divendres a Alcoi