La gira de Setmana Santa de l’Orquestra Simfònica del Vallès passarà aquest dissabte per Olot

L’Orquestra Simfònica del Vallès ha presentat una nova gira de concerts que farà per Setmana Santa a nou ciutats catalanes i entre elles Olot. En la gira, l’orquestra vallesana s’interpretarà la ‘Passió segons Sant Mateu’ de Johann Sebastian Bach i ho farà acompanyada de diferents corals del territori. En el cas del concert d’Olot, que es farà aquest dissabte a l’església de Sant Esteve d’Olot a les 8 del vespre, hi participaran el Cantabile Cor de Cambra i també la Coral Juvenil Gaia. Després d’aquest concert a la ciutat, les dues corals olotines participaran també en el final de gira, que es farà al Palau de la Música amb totes les formacions participants. Amb aquesta iniciativa, l’Orquestra del Vallès possibilita als cors catalans a participar en una producció cor-orquestral, una oportunitat que no sempre està a l’abast de les corals més petites