Laura Duran, de la Fundació Lluita contra la Sida: “Part de la donació feta a la 3a Nit per la Recerca es retornarà a la declaració de la renda”

Finalment serà el restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya el que acollirà la tercera Nit per la Recerda a la Catalunya Central. Serà el proper dijous 14 d’abril. Tots els donatius i ingressos per la venda de tiquets es destinaran a la recerca contra el virus de la SIDA i els seus efectes, en el marc de la Càtedra de la Sida i Malalties relacionades de la UVic-Universitat Central de Catalunya. L’actor Marc Clotet i el Mag Lari presentaran l’acte, que també comptarà amb les actuacions dels humoristes Xuriguera i Faixedas i el cor Barcelona Gospel Messengers.

Laura Duran, responsable de comunicació de la Fundació Lluita contra la Sida, ha estat al plató de les Notícies per explicar els detalls de la vetllada. Duran ha explicat que el fet que el president Carles Puigdemont hagi confirmat la seva presència a la Nit per la Recerca dóna una nova dimensió a l’esdeveniment en la seva tercera edició, ja que fins ara la vetllada mai havia comptat amb la presència del president de la Generalitat.

El tiquet individual per participar a la vetllada és de 175 euros, destinats íntegrament a la recerca. La responsable de comunicació de la fundació ha explicat que els donatius faran possible que joves professionals de la salut investiguin juntament, amb el doctor Bonaventura Clotet, per alentir l’envelliment provocat pel virus del VIH. Duran ha recordat, a més, que part de la donació que facin els comensals es retornarà a la declaració de la renda. “Es tracta d’un donatiu, la qual cosa desgrava un 75%”, ha explicat, i ha continuat: “En relatitat, els participants poden contribuir a la recerca mèdica amb un sopar en un dels millors restaurants de la Garrotxa, com és Ca l’Enric, veure el president de la Generalitat i assistir als espectacles per un cost de 43 euros”. Duran ha acabat l’entrevista recordant que els interessats a col·laborar i participar a la Nit per la Recerca poden adreçar-se a la pàgina web nitperlarecerca.com.

 

Notícies relacionades:
– El president de la Generalitat Carles Puigdemont presidirà la Nit de la Recerca a la Vall de Bianya