Les noves instal·lacions de futbol base d’Olot es faran a la zona esportiva del barri del Morrot

Després d’estudiar les diferents opcions que oferia la ciutat, l’Ajuntament d’Olot ha decidit posar-hi fil a l’agulla i emprendre els treballs de construcció de les instal·lacions als camps del Morrot. Es que es farà és una ampliació dels camps i dels vestidors, de manera que donin la màxima cobertura a les necessitats dels clubs i els jugadors de futbol de la ciutat a molt llarg termini.


Les noves instal·lacions de futbol base a Olot es faran als camps del Morrot. Aquesta setmana la Junta de Govern Local iniciarà els tràmits per substituir els dos camps actuals i construir-hi dos camps de futbol 11, de gespa artificial, de 100×60, els quals es podran dividir en quatre camps de futbol 7. Al centre dels dos camps es construirà un edifici amb vuit vestidors. La gespa artificial de l’actual camp es podrà desprendre amb la intenció d’instal·lar-la al camp del Sant Pere Màrtir. Amb aquesta intervenció, l’Ajuntament considera que es podrà donar una bona cobertura a les necessitats dels 543 jugadors de futbol base que hi ha actualment a la ciutat. L’Ajuntament havia temptejat la possibilitat de construir les noves instal·lacions a les Planotes, però el cost del projecte superava les possibilitats de l’equip de Govern. L’obra es licitarà per un pressupost d’un milió 750 mil euros que assumirà el propi consistori. Part d’aquest cost està contemplat en el nou crèdit sol·licitat per l’Ajuntament. És previst que els treballs es portin a terme durant l’estiu amb l’objectiu que els camps estiguin enllestits l’1 d’octubre, per estar a disposició de cares a la propera temporada. En tot moment i mentre durin les obres, els usuaris comptaran amb un camp i uns vestidors per dur a terme la seva activitat. L’Ajuntament també es compromet a acabar assumint la gestió de l’equipament, com ja ho fa als pavellons d’esports.

 

Notícies relacionades:
– L’equip de govern d’Olot estudia ubicar els camps de futbol base al barri de les Planotes
– L’Ajuntament d’Olot aprova demanar un crèdit de 4,5 milions d’euros per a les reformes del Firal i l’antic hospital i els camps de futbol del Morrot