La UdG i la UVic proposa a l’escola de Riudaura la implementació d’un projecte educatiu innovador que respongui a les necessitats del segle XXI

Les universitats de Girona i de Vic estan impulsant un nou projecte educatiu en què el 90% del currículum sigui viscut i experimentat pels propis alumnes amb diferents fórmules més enllà de la transmissió de coneixements. La voluntat és preparar els alumnes per a les necessitats del segle XXI, i ajudar-los a ser persones sàvies, felices, sanes i democràtiques. La coordinació del projecte ha proposat implementar-lo a l’escola Lluís Castells de Riudaura.

L’objectiu és fer que 90% del currículum sigui viscut i experimentat pels propis alumnes amb diferents fórmules més enllà de la mera transmissió de coneixements, fomentant el treball cooperatiu. La voluntat és preparar els alumnes per a les necessitats del segle XXI, i ajudar-los a ser persones sàvies, felices, sanes i democràtiques. Per desplegar el projecte, s’ha proposat a l’escola Lluís Castells de Riudaura donat el seu caràcter d’escola rural, el nombre relatiu d’alumnat que té i el perfil dels pares, altament participatius i implicats amb l’educació dels seus fills. La presentació de candidatures per als mestres interessats a implicar-se acabarà el 15 d’abril. El projecte es preveu a llarg termini amb la intenció que estigués totalment desplegat el curs 2022-2023.

x