El ciclisme garrotxí està de dol per la mort del president del Club Ciclista Olot infantil Josep Maria Carrera

El ciclisme a la Garrotxa està de dol. Ha mort Josep Maria Carrera, fundador del Club Ciclista Olot infantil i un dels puntals de l’esport a la comarca. Carrera es va dedicar durant dècades a la promoció dels corredors fins a l’edat de cadets, i transmetent els valors inherents d’aquest esport. Havia guanyat el Campionat de Catalunya i el Campionat dels Països Catalans, i el 1982 va fundar el club, que va presidir de forma ininterrompuda. Del seu treball n’han sorgit ciclistes com Josep Antoni Escudero i Carles Torrent, tots dos medallistes als Jocs Olímpics d’Atenes 2004. El món del ciclisme garrotxí l’homenatjarà aquest mateix diumenge al matí amb la disputa de l’Open BTT de Sant Joan les Fonts, que a partir d’aquesta edició portarà el nom de Memorial Josep Maria Carrera.