La Diputació de Girona aportarà 280.000 euros a la Garrotxa gràcies al pla específic del PUOSC 2016

El ple de la Diputació de Girona d’ahir també va acordar per unanimitat destinar més de 2 milions 800 mil euros als municipis gironins mitjançant el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, el PUOSC, de l’any 2016. En total són 53 obres subvencionades, 4 d’elles de la Garrotxa. Així la subvenció total per actuacions a la comarca és de 280.000 euros. Es subvencionaran les obres necessàries per acabar l’edifici del nou ajuntament de Castellfollit de la Roca, la segona fase de rehabilitació de l’antic ajuntament de Sant Jaume de Llierca, el canvi de la coberta i el pintat de l’estructura metàl·lica de la pista poliesportiva municipal de Les Preses i l’ampliació de la captació d’aigua municipal de Santa Pau, situada a la zona esportiva. La subvenció és de 70.000 euros per a cadascuna d’aquestes obres.

Notícies relacionades:
– La Diputació de Girona es personarà davant les causes del franquisme