Olot i les Preses van patir diversos robatoris el passat cap de setmana

Durant la matinada de divendres a dissabte van entrar a robar a la seu d’Òmnium Garrotxa. No va ser l’únic lloc on van robar els lladres: un habitatge del carrer Gladiols, al barri de Sant Pere Màrtir, també va patir un robatori el mateix divendres al vespre. En aquest cas, els lladres van entrar per la finestra, i es van endur joies i 900€ en metàl•lic. Afortunadament, no s’han de lamentar danys personals. Els Mossos estan estudiant en aquests moments si hi ha vinculació entre aquests dos successos.
El polígon de Les Preses va patir dos robatoris durant el cap de setmana. Les empreses Materials Oliveras i Grup Morera van patir l’activitat dels lladres. Els fets van passar fora de l’activitat laboral per descans setmanal de les empreses. Els Mossos d’Esquadra investiguen aquests dos casos per esbrinar els detalls del succés. Es desconeix si hi ha vinculació entre els robatoris d’Olot del divendres i les Preses durant el cap de setmana.

Notícies relacionades:
– Entren a robar a la seu d’Òmnium Garrotxa aquest divendres a la nit