La plaça del Jonquer de Les Planes d’Hostoles ja té plantada tota la zona arbrada

Poc a poc la nova plaça del Jonquer de Les Planes d’Hostoles va prenent forma. Un cop netejat el terreny i aplanat, com ja es va fer a finals de l’any passat, les obres avançen seguint el projecte que van decidir els veïns del barri.


Seguint el projecte decidit i dissenyat pels veïns del barri del Jonquer l’any passat, un cop netejat i aplanat el terreny que ha d’albergar la nova plaça, calia començar a fer-la realitat. I en aquest sentit s’ha començat plantant tota la zona arbrada que es preveia en el projecte. Són 71 arbres, de diverses espècies autòctones de la Garrotxa, que ja s’han plantat a la plaça. Un cop acabat aquest pas, el següent és instal·lar mobiliari urbà i la zona de jocs infantils.

Aquest és un projecte que l’Ajuntament de les Planes preveu que tingui un pressupost total de 50.000 euros. Les diferents etapes de l’obra s’aniran repartint i la plaça es preveu que estigui acabada a finals de la legislatura. Serà llavors quan culminarà el procés i els veïns del barri del Jonquer de Les Planes d’Hostoles disposaran d’una nova infraestructura que s’espera que revitalitzi els entorns del barri.

 

Notícies relacionades:
– Les obres de la nova plaça del Jonquer de les Planes d’Hostoles ja estan en marxa
– Les Planes d’Hostoles millora la xarxa de clavegueram i construirà una nova plaça al barri del Jonquer