La Volta ciclista a Catalunya torna a passar per la Garrotxa en dues etapes

La setmana que ve la Garrotxa viurà el pas de dues etapes de la Volta a Catalunya. La cursa centenària arribarà el proper dimarts 22 de març a Olot, i passarà per l’autovia A-26 des de Besalú fins a la capital garrotxina, provocant talls en un sentit de la via a partir de les quatre de la tarda. L’arribada a Olot es preveu a tres quarts de cinc, entrant per l’Hostal del Sol fins a arribar a la meta situada a l’Avinguda dels Reis Catòlics. Dimecres, la cursa tornarà a passar per la comarca entrant a tres quarts d’una per Sant Aniol de Finestres, i travessarà els municipis de les Planes, Sant Feliu de Pallerols, Sant Esteve d’en Bas, les Preses i Olot. El pas per la capital garrotxina serà entre la una i les dues, i obligarà a tallar l’Avinguda de Santa Coloma, el Passeig de Barcelona, la Plaça Clarà, el carrer Pare Roca i l’Avinguda dels Reis Catòlics per sortir en direcció a Vallfogona.

Notícies relacionades:
– Olot viurà l’arribada de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya el 22 de març de 2016

x