L’Associació de Jubilats i pensionistes de les Preses celebra la Festa de l’Arbre però posposa la plantada d’arbres a causa del mal temps

Aquest matí a les Preses l’Associació de Jubilats i pensionistes del municipi ha celebrat la Festa de l’Arbre. Aquesta és una activitat tradicional, que va 29 anys que duen a terme, per donar la benvinguda a la Primavera. La jornada ha consistit en una xerrada sobre el projecte dels arbres amb història de la Garrotxa al Centre Cultural i un dinar de germanor. El mal temps no ha permès que poguessin fer l’activitat central de la festa, la plantada d’arbres. Tot i així, els membres de l’Associació de Jubilats i pensionistes de Les Preses es reunirà un altre dia per plantar-los.

Notícies relacionades:
– Les Preses celebra l’arribada de la primavera plantant arbres als espais públics

x