Es posa en marxa una campanya de promoció de la primavera a Olot per potenciar el turisme familiar a la ciutat durant aquesta estació

Com ja els varem avançar la setmana passada, aquest any no es celebrarà la Fira Modernista, però en canvi l’Ajuntament d’Olot ha  impulsat una campanya de promoció de la primavera amb l’objectiu de potenciar el turisme familiar a la comarca i augmentar el nombre de visitants a la ciutat durant aquesta estació de l’any. En total es recullen més d’una norantena d’activitats per fer en família des de Setmana Santa i fins a finals de juny entre les que hi destaquen espectacles i concerts per a totes les edats i visites guiades per Olot. La informació d’aquestes activitats es reparteix aquests dies a les escoles de la ciutat i també es pot trobar als allotjaments turístics i a l’Oficina de Turisme d’Olot.

Notícies relacionades:
– Olot deixa de celebrar la Fira Modernista