‘Foot-ball’ de Cesc Gelabert obre aquest divendres la 7a edició del Festival Sismògraf

Foot-ball de Cesc Gelabert i La Partida de Vero Cendoya són els encarregats d’encetar a partir d’avui la nova edició del festival de dansa d’Olot. Els dos projectes s’integren dins les ‘Rèpliques’, novetat d’enguany que designa els espectacles que tenen lloc abans i després del festival. Foot-ball tindrà lloc aquest divendres a les 9 del matí al Teatre Principal d’Olot. Creat pel ballarí, coreògraf i Premi Nacional de Dansa Cesc Gelabert, Foot-ball és un diàleg entre dansa i futbol, dues formes de llenguatge no verbal. Les exquisideses tècniques de Messi, Iniesta i companyia són integrades en una coreografia que n’explora les possibilitats expressives. Allà on la màgia del futbol sol alçar passions, la sensibilitat de la dansa vol emocionar. La proposta escènica s’alimenta dels punts en comú entre ambdues disciplines.


Notícies relacionades:
– Presentada la gira de l’espectacle ‘Foot-ball’ que farà parada a Olot pel Festival Sismògraf
– El Festival Sismògraf vol unir els conceptes de dansa i benestar en l’edició d’aquest 2016
– El Sismògraf comptarà amb diversos espectacles, les rèpliques, que ambientaran Olot a la prèvia i després del festival

x