L’actual equip de Govern de Sant Jaume de Llierca mantindrà el contenciós contra el pla especial de la planta de triatge

Després de meditar-ho durant mesos, l’actual equip de govern de Convergència a Sant Jaume de Llierca, guanyador a les passades eleccions municipals del maig del 2015, ha decidit mantenir el contenciós administratiu interposat per l’anterior govern contra l’aprovació definitiva del pla especial de la planta de triatge comarcal. El govern local sap que han d’acollir la construcció de la planta per responsabilitat, però vol assegurar-se que la ubicació als terrenys de Can Coma de Baix és la millor opció.

L’equip de Govern de Sant Jaume de Lliera, de Convergència, mantindrà el contenciós administratiu contra l’aprovació definitiva del pla especial de la planta de triatge, que havia interposat l’anterior govern d’Esquerra. L’actual equip de govern del municipi vol assegurar-se que el pla especial dissenyat pel govern del Consell Comarcal, també de Convergència, als terrenys de Can Coma de Baix no suposa cap problema per als veïns del municipi. L’Ajuntament de Sant Jaume contempla l’alternativa d’ubicar-la dins del polígon industrial, tot i que desconeix quant d’espai tindria a disposició. L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca esperarà, doncs, la resolució del contenciós, per assegurar que la ubicació projectada als terrenys de Can Coma de Baix és la més adequada per als interessos dels veïns del municipi.

 

Notícies relacionades:
– CiU de Sant Jaume vol estudiar la posició que prendrà sobre la planta de triatge i no descarta mantenir el contenciós contra el pla especial

x