L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca vol obrir un nou espai d’entitats a l’antic edifici consistorial al gener del 2017

A l’Alcalde Respon, el batlle de Sant Jaume de Llierca ens va explicar a què aniran destinats els 70.000 euros que rebran de la Diputació a través del Pla Únic d’Obres i Serveis. Seran per finançar part de la segona fase de la rehabilitació de l’antic Ajuntament de Sant Jaume, un edifici de 150 m2 per planta. El consistori hi destinarà una petita part per a l’arxiu municipal, tot i que la gran majoria servirà per oferir espai a les entitats del poble. El projecte està pressupostat en 167.000 euros. L’Ajuntament vol adjudicar els treballs d’aquí a tres mesos per tenir les obres enllestides a finals d’any i poder obrir-lo a les entitats el gener del 2017.

Notícies relacionades:
– L’actual equip de Govern de Sant Jaume de Llierca mantindrà el contenciós contra el pla especial de la planta de triatge
– La Diputació de Girona aportarà 280.000 euros a la Garrotxa gràcies al pla específic del PUOSC 2016