La UE Olot visita l’Eldense després d’una jornada de descans

Aquest dissabte 6 de la tarda la Unió Esportiva Olot visita el Club Deportivo Eldense. La consigna és buscar la victòria contra un rival a qui van guanyar per 5 a 0 a la primera volta. L’expulsió de la lliga de l’Huracán Valencia, el rival de l’Olot la passada jornada, per impagament al cos arbitral, ha donat als homes de Santi Castillejo tres punts directes i dues setmanes de marge que li han vingut molt bé al nou entrenador per treballar aspectes tècnics amb l’equip. Els 15 dies també han servit per descarregar físicament els jugadors. Per al partit contra l’Eldense, Castillejo torna a comptar amb tres d’ells, Reverter, Héctor i Rojas.

La Unió Esportiva Olot torna a enfrontar-se a l’Eldense, equip que els va reportar el millor resultat de la primera volta. A l’Estadi Municipal, els olotins van golejar-lo per 5 a 0. Tot i així, l’equip es manté sisè a la classificació. Els dos rivals han canviat molt des d’aquell resultat. Castillejo sap que no se’n pot refiar i que els seus homes han de pensar en la victòria a cada jugada.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot no és capaç de marcar però suma un punt a Paterna davant del València Mestalla (0-0)
– La UE Olot està obligat a la victòria al seu camp talismà, contra el València Mestalla
– La Unió Esportiva Olot empata davant de l’Atlètic Balears (1-1) en un debut de Santi Castillejo a la banqueta marcat pel mal estat del terreny de joc

x