La cursa d’orientació popular Orientanyerros es consolida al voltant dels 300 participants en la seva tercera edició

Les Planes d’Hostoles ha tornat a acollir enguany una Orientanyerros que s’ha consolidat com una de les grans proves populars d’orientació de la demarcació. Uns 300 participants de totes les edats han pres part en una prova que ha reunit a grans i petits però també ha aconseguit portar a molts participants d’altres clubs d’orientació d’arreu.  

orientanyerrosUna mica d’informació, bon calçat, mapa i brúixola. Això és tot el que es necessita per prendre part en una cursa d’orientació. Aquesta disciplina compta amb la participació d’una entitat a la comarca de la Garrotxa, el Gastant Keks, que un any més ha organitzat la seva cursa popular per excel·lència, la Orientanyerros.

Es tracta d’una prova de la Lliga Nord de curses d’orientació, de caràcter popular i no oficial però amb un punt de competitivitat, i que reuneix a molts participants de diferents clubs de Catalunya per tal d’entrenar o passar una bona estona fent el que més els agrada.

A part d’aquests participants de nivell i ja habituals, la Orientanyerros ha estat capaç de crear afició dins i fora de la comarca, i amb 4 circuits de diferent nivell més un pels més menuts, la organització ha portat aquest dissabte a Les Planes d’Hostoles a unes 300 persones, seguint amb la bona dinàmica de les primeres dues edicions.

Les curses d’orientació potser encara no són del tot conegudes, però en els darrers anys cada vegada s’hi afegeixen més adeptes, més entitats i més afició.

La Orientanyerros, doncs, es consolida com una de les proves populars de referència en la disciplina i veu com, cada any que passa, la participació es manté i el públic segueix interessat en conèixer una mica més el món de les curses d’orientació.

 

Notícies relacionades:
– La cursa d’orientació Orientanyerros de Les Planes d’Hostoles supera les inscripcions de la primera edició en una jornada original i familiar