La Unió Esportiva Olot perd al Nuevo Pepico Amat d’Elda i se situa en zona de descens directe (2-1)

FOTO: FACEBOOK CD ELDENSE

Un gol de Carlitos a un quart d’hora del final ha frustrat les expectatives de remuntada de la Unió Esportiva Olot a Elda. El Club Deportivo Eldense s’ha imposat per dos gols a un i l’equip garrotxí es queda 17è amb 29 punts, en zona de descens directe. 

La Unió Esportiva Olot no se’n surt. I ni la jornada de descans de la setmana passada ha servit perquè l’equip de Santi Castillejo reaccioni. Els garrotxins afrontaven al Nuevo Pepico Amat d’Elda un partit crucial després de la victòria de l’Atlètic Llevant ahir a Paterna. Però no han estat capaços de donar un cop de puny sobre la taula i la seva situació empitjora.

En una primera part de domini altern i amb ocasions pels dos equips, els qui s’han endut un resultat positiu al descans han estat els locals. Musa ha pogut avançar els seus però ha topat amb Marcano, i l’Eldenc, després de vàries opcions, ha fet pujar el primer gol al marcador mitjançant Piquero en el minut 21. L’Olot ho ha intentat, però s’ha topat amb un equip local valent i amb les idees clares.

A l’inici de la represa, un servei de cantonada ha donat aire i confiança a l’equip de Castillejo. Rojas ha rematat  al fons de la xarxa i ha posat l’empat al marcador. El matx s’ha convertit en un duel d’anades i vingudes i ha estat el conjunt local qui ha encertat al blanc. En una segona jugada dins l’àrea, Carlitos ha superat Wilfred i ha marcat un gol que ha fet molt mal als de Santi Castillejo. El 2 a 1 ha estat un gerro d’aigua freda que els olotins no han sabut pair i el matx ha acabat de la pitjor manera per als interessos de la Unió Esportiva Olot.

Amb 29 punts i després de la victòria de l’Olímpic de Xàtiva diumenge, l’equip és 17è, en descens directe, i el partit de la setmana vinent davant dels xativins (32 punts) serà una autèntica final per la permanència de l’equip a la divisió de bronze del futbol estatal. Possiblement el partit més dramètic de la Unió Esportiva Olot des que va aconsguir pujar de categoria ara fa tres temporades.

 

Notícies relacionades:
– La UE Olot visita l’Eldense després d’una jornada de descans
– La Unió Esportiva Olot no és capaç de marcar però suma un punt a Paterna davant del València Mestalla (0-0)
– La UE Olot està obligat a la victòria al seu camp talismà, contra el València Mestalla

x