David Comamala deixa de ser el secretari tècnic de l’Olot i al seu lloc arriba Sergi Raset

La Unió Esportiva Olot ha fet oficial aquest matí la marxa del seu secretari tècnic, David Comamala. Tot i que havia renovat amb el club les darrreres setmanes, Comamala deixa l’Olot per fitxar com a secretari tècnic del Nàstic de Tarragona, actualment a la Segona Divisió estatal. L’empordanès deixa enrere tres temporades a l’Olot en aquest mateix càrrec, l’únic que han tingut els olotins durant la seva trajectòria a la Segona B. Comamala serà substituït per Sergi Raset, exdirector esportiu del Girona FC i que Alsina va acomiadar per desavinences el gener de 2014. Raset és un conegut expert del futbol de la demarcació de Girona.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot perd al Nuevo Pepico Amat d’Elda i se situa en zona de descens directe (2-1)
– La Unió Esportiva Olot no és capaç de marcar però suma un punt a Paterna davant del València Mestalla (0-0)
– La UE Olot està obligat a la victòria al seu camp talismà, contra el València Mestalla