El francès Nacer Bouhanni referma el seu lideratge a la Volta imposant-se en l’esprint final de la segona etapa a Olot

La Garrotxa ha tornat a ser escenari clau per la Volta a Catalunya. Olot ha estat l’arribada d’una segona etapa de 178 quilòmetres amb dos ports, de primera i tercera categoria i molts quilòmetres d’autovia que s’ha acabat decidint en un esprint final. El vencedor ha tornat a ser el velocista més en forma i líder del que portem de volta, el francès Nacer Bouhanni.


178 quilòmetres, un port de tercera categoria, l’Alt de Can Bordoi, i l’Alt dels Àngels, de primera. Aquests han estat els al.licients de la segona etapa de la 96a edició de la Volta, amb sortida a Mataró i arribada a Olot. Per la resta, el recorregut ha comptat amb força trams de carretera, amb l’objectiu d’ajustar quilòmetres. Tot i una petita escapada inicial de Bouet, Gradek i De Gendt, les coses s’han acabat ajustant molt. Només De Gendt ha resistit el ritme en solitari, però ha estat atrapats pel pilot a falta de 14 quilòmetres. L’etapa s’ha acabat decidint en una arribada massiva. Com havia passat a la primera etapa, el francès Nacer Bouhanni, de Cofidis, ha tornat a imposar-se en l’esprint, refermant el seu liderat a la classificació general.

Els corredors han tornat a obtenir una calorosa rebuda a la seva arribada a Olot, per part d’uns ciutadans entregats que viuen al màxim aquesta festa esportiva. Un miler d’aficionats esperaven els ciclistes a l’arribada, als últims quilòmetres i recolzats al pont de la Ceràmica. De ben segur que la Volta tornarà a recordar-se de la Garrotxa en una propera edició.

 

Notícies relacionades:
– La Volta ciclista a Catalunya torna a passar per la Garrotxa en dues etapes
– Olot viurà l’arribada de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya el 22 de març de 2016

x