El grup municipal d’ERC d’Olot segueix defensant el projecte d’instal·lacions de futbol base al barri de les Planotes

El grup municipal d’Esquerra a Olot es declara contrari a les noves instal·lacions de futbol base plantejades als camps del Morrot. El principal grup de l’oposició està a favor d’ampliar les instal·lacions del futbol base a la ciutat, però continua pensant que l’opció a les Planotes és la millor, perquè, segons asseguren, seria l’aposta de futur que comptaria amb més possibilitats de creixement, si bé fa necessària l’expropiació de terrenys.

Esquerra considera que els motius econòmics i temporals esgrimits per l’equip de govern no són suficients per deixar de banda l’opció de les Planotes, ja que, segons han explicat, el pressupost previst no era gaire més car que l’ampliació de camps i vestidors plantejat al Morrot, i, segons consideren, el projecte s’hauria de planificar més acuradament. Per això, el grup d’Esquerra no entén la precipitació de l’equip de Govern a l’hora de descartar l’opció de les Planotes, sobre la que han explicat que hi havia un estudi base.

Notícies relacionades:
– Les noves instal·lacions de futbol base d’Olot es faran a la zona esportiva del barri del Morrot

x