Les obres ‘Momo’, de la companyia de teatre de l’olotina Anna Roca, i ‘Mammón’, del garrotxí Marcel Borràs, premiades als Premis de la Critica

L’espectacle ‘Momo’ de la companyia de teatre de l’actriu olotina Anna Roca ha guanyat el Premi de la Crítica de teatre en la categoria d’espectacle familiar. Els guardons es van entregar ahir a Barcelona. Aquest és un premi que no té dotació econòmica però sí que és un reconeixement destacat, ja que l’atorga un jurat format per crítics teatrals veterans. Aquests crítics, a més de l’espectacle ‘Momo’ de la Companyia d’Anna Roca, també van premiar el text de l’obra ‘Mammón’ que el garrotxí Marcel Borràs ha escrit conjuntament amb Nao Albert. Pel que fa a ‘Momo’, encarà està pendent de saber si rep més reconeixements ja que és candidat als Premis Max de Teatre.

Notícies relacionades:
– El Teatre Principal d’Olot acull dissabte ‘Momo, on tens el temps?’, el darrer espectacle de la Companyia Anna Roca

x