Remodelaran la zona esportiva de Sant Jaume obrint l’espai al Fluvià i dotant-la d’elements singulars

Sant Jaume de Llierca remodelarà la zona esportiva del municipi per apropar el nucli urbà al riu. A més, dotarà l’espai d’una nova pista poliesportiva, amb una coberta arquitectònica singular. El pressupost de l’obra ronda els 700.000 euros i les modificacions podran començar a veure’s a partir del 2017.


L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca vol tirar endavant una de les mesures incloses en el seu programa electoral: és la d’ordenar la zona esportiva del municipi i les escoles. El consistori va fer un concurs d’idees a través de diferents projectes, i ara ja ha determinat quin és l’escollit per transformar la zona. Es tracta de l’equip XAA, encapçalat per l’olotí Xevi Bayona, que posa especial èmfasi en la connexió de la zona esportiva amb el bosc de ribera proper al Fluvià.

A banda d’aquesta necessitat, el consistori de Sant Jaume també volia dotar l’espai d’identitat pròpia, que permeti generar un pol d’atracció als veïns i visitants del municipi. Així, la zona es completarà amb la construcció d’una segona pista poliesportiva annexa a l’actual. La pista comptarà amb una coberta singular que hauria de permetre el desenvolupament d’activitats a l’aire lliure de forma protegida tant per l’escola les Escomes com pel mateix poble.

La remodelació de la zona esportiva de Sant Jaume té un pressupost que ronda els 700.000 euros, i les obres arrencaran el 2017, després de l’elaboració del projecte executiu aquest mateix any.

x