La Volta a Catalunya arriba aquesta tarda a la Garrotxa

Avui la Volta a Catalunya arriba a la Garrotxa. La 96a edició de la cursa ciclista passa dimarts i dimecres per la comarca, i avui Olot viu el final de la segona etapa, procedent de Besalú. El Servei Català de Trànsit ha preparat un dispositiu especial perquè la prova es desenvolupi amb normalitat.

A la Volta Ciclista a Catalunya hi participen 192 corredors de 25 equips diferents, i és tot un esdeveniment per les comarques on passa, entre elles la Garrotxa. L’etapa d’aquest dimarts arriba a Olot pels volts de tres quarts de cinc de la tarda, i entra a la comarca per Besalú procedent de Mataró a partir de les quatre. Demà es repetirà la situació, quan el pilot travessi la Garrotxa de sud a nord, des de les Planes fins sortir direcció Vallfogona després de passar per Olot. Per a controlar la situació, el Servei Català de Trànsit tallarà les vies de circulació per on passa la cursa en els moments previs al seu pas, com l’A-26; així mateix, prop de 600 agents dels Mossos d’Esquadra estaran atents al desenvolupament de la Volta per garantir la seguretat dels ciclistes. La primera etapa va acabar aquest dilluns a Calella, amb la victòria del corredor del Cofidis Nacer Bouhanni.

 

Notícies relacionades:
– La Volta ciclista a Catalunya torna a passar per la Garrotxa en dues etapes
– Olot viurà l’arribada de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya el 22 de març de 2016

x