Cancel•lats tots els vols d’aquest dimecres entre l’aeroport del Prat i el de Zaventem de Brussel•les

Els atemptats a l’aeroport de Zaventem de Brussel·les van afectar ahir a l’aeroport del Prat i ho segueixen fent avui. L’aeroport belga seguirà tancat durant tot el dia d’avui la qual cosa ha obligat a les companyies a suspendre els vols amb origen o destí a aquest aeroport. Vueling n’ha cancel·lat tres de sortida i tres més d’arribada, Brussels Airlines n’ha cancel·lat dos més en cada sentit i Ryanair ha canviat la sortida i l’arribada dels seus vols des de Barcelona a l’aeroport Charleroi de Brussel·les. Pel que fa als vols que Ryanair opera des de Girona, no resulten afectats ja que operen directament a Charleroi. Amb aquestes cancel·lacions, més les que es van produir ahir, quan també es van suspendre tots els vols amb origen i destí a Zaventem, Vueling ha anunciat l’enlairament extraordinari de quatre vols entre Barcelona i Amsterdam per avui, destinats als passatgers afectats. Són dos vols d’anada i dos de tornada amb sortida de Barcelona a les 15.50h i 18h.


Notícies relacionades:
– Augmenta la presència policial als aeroports catalans arran de l’atemptat de Brussel·les