Detingut un jove d’Olot per irrompre violentament en un domicili particular del Carrer Pou del Glaç

La Policia Municipal d’Olot va detenir ahir a la tarda un jove de 27 anys i veí d’Olot que va irrompre violentament en un domicili del carrer Pou del Glaç de la capital de la Garrotxa. A quarts de 7 de la tarda, les persones que circulaven pel carrer Pou del Glaç van veure com el jove va baixar d’un cotxe i es va dirigir directament al número 24. Acte seguit va trencar la porta i va entrar dins. El propietari de l’immoble va alertar la policia municipal, que va detenir l’intrús. Segons han informat la policia i el propietari, el jove que va entrar violentament al pis va explicar que ho feia per recuperar un ordinador, que no estava a l’edifici. La Policia Municipal va derivar el cas als Mossos d’Esquadra, que han imputat al noi delictes de violació de domicili i danys. El jove continua detingut a l’espera de passar a disposició judicial.