Carles Puigdemont i Mariano Rajoy presideixen l’acte homenatge a les víctimes de Germanwings la vigília del primer aniversari de la tragèdia

Avui al matí a l’Aeroport del Prat s’hi ha dut a terme l’acte homenatge a les víctimes de la tragèdia de Germanwings. L’acte ha estat presidit pel President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy.

Des d’avui, l’aeroport de EL Prat compta amb una nova placa commemorativa en record a les 150 persones que van perdre la vida en l’accident aeri als Alps, fa tot just un any. Aquest ha estat el petit homenatge a les víctimes i als seus familiars que ha tingut lloc tant sols unes poques hores abans del seu aniversari. La portaveu de l’associació d’afectats, una plataforma que es va crear a petició d’una cinquantena de famílies, ha agraït la tasca i el suport que han rebut al llarg d’aquests mesos però també ha fet una crida per evitar que es pugui tornar a produir una tragèdia com aquesta.

El president del govern en funcions, mariano Rajoy i el president de la generalitat, Carles Puigdemont, han coincidit per primera vegada en un acte oficial. L’homenatge també ha comptat amb l’assistència de la ministra de foment, Ana Pastor, l’alcaldessa de barcelona, Ada Colau i la presidenta del Parlament Carme Forcadell. Durant l’acte també hi han participat representants dels diferents equips i grups de rescat que van intervenir en l’accident.

 

Notícies relacionades:
– Els familiars de les víctimes del vol de Germanwings sinistrat demanen els “canvis legals necessaris” per garantir la seguretat ciutadana
– La fiscalia autoritza l’entrega a les famílies de les restes de les víctimes del vol de Germanwings
Més de 800 persones recorden les tres víctimes olotines del sinistre aeri dels Alps de fa uns dies