Les inscripcions a la cursa d’esquí de muntanya Pocatraça i Sant Bernat estan obertes fins el 31 de març

El Centre Excursionista Olot organitza el diumenge 3 d’abril la seva cursa d’esquí de muntanya, la Pocatraça, a la Vall de Núria. La dissetena edició d’aquesta prova per parelles torna a puntuar per a la Copa Catalana de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya de l’especialitat. Hi haurà tres recorreguts de diferent dificultat, amb un circuit pensat tant pels competidors com pels amants de l’esquí de muntanya. Aquests darrers també poden participar a la jornada a través de la Marxa Popular Sant Bernat que també organitza el club olotí. Les inscripcions ja estan obertes i s’acaben el proper 31 de març. Al web ceolot.cat poden trobar tota la informació respecte els horaris, itineraris o el material necessari per poder formar part d’aquesta jornada d’esquí a la muntanya.