Olot ha fet un minut de silenci per recordar les víctimes dels atemptats de Brussel·les i condemnar el terrorisme

Els atemptats terroristes perpetrats ahir al cor de Bèlgica han tornat a commocionar Europa. Una trentena de morts i 200 ferits és el balanç de la tragèdia. Desenes i desenes de municipis han volgut avui rebutjar els atemptats i recordar les víctimes amb un minut de silenci davant dels seus ajuntaments, entre ells, el d’Olot.
Amb un minut de silenci, els càrrecs electes, treballadors públics de l’Ajuntament d’Olot i tots els ciutadans que ho han volgut, han recordat aquest migdia les víctimes dels atemptats perpetrats ahir a l’aeroport i el metro de la capital belga. L’acte s’ha sumat als centenars que avui s’han dut a terme avui al continent per rebutjar els atacs del terrorisme.

Notícies relacionades:
– Augmenta la presència policial als aeroports catalans arran dels atemptats de Brussel·les
– Cancel•lats tots els vols d’aquest dimecres entre l’aeroport del Prat i el de Zaventem de Brussel•les

x