La Unió Esportiva Olot vol omplir l’estadi diumenge al partit contra l’Olímpic de Xàtiva

La Unió Esportiva Olot rep l’Olímpic de Xàtiva aquest diumenge, conscient que a partir d’ara cada partit serà una final i que han d’assegurar les victòries a casa. Santi Castillejo espera dels seus jugadors la màxima competitivitat i concentració i per això decidirà l’alineació en el transcurs dels entrenaments que els queden fins diumenge. Per aconseguir la màxima assistència, els socis podran portar un acompanyant a l’estadi de forma gratuïta.

La Unió Esportiva Olot només ha aconseguit guanyar quatre cops aquesta temporada, però sempre ha sigut a casa. És per això que l’Estadi Municipal ha de ser un fortí, i diumenge hi arriba l’Olímpic de Xàtiva, que marca el tall de la promoció en el descens. Santi Castillejo vol que els seus jugadors posin cor, intensitat i concentració a dins del camp, i d’això dependrà quin onze es vegi diumenge.

L’afició ha d’anar en consonància amb aquesta actitud: ja ho ha fet sempre, però ara hi ha més motius que mai. El tècnic agraeix el suport i espera un estadi ple. Per això el club ha engegat una promoció de 2×1 per als socis amb entrada general. Cadascun d’ells podrà convidar a un acompanyant, de forma gratuïta, perquè entre tots, ajudin a l’equip a lluitar per sortir-se’n.

 

Notícies relacionades:
– David Comamala deixa de ser el secretari tècnic de l’Olot i al seu lloc arriba Sergi Raset
– La Unió Esportiva Olot perd al Nuevo Pepico Amat d’Elda i se situa en zona de descens directe (2-1)
– La Unió Esportiva Olot no és capaç de marcar però suma un punt a Paterna davant del València Mestalla (0-0)
– La UE Olot està obligat a la victòria al seu camp talismà, contra el València Mestalla

x