Ja s’han jugat els primers partits del torneig internacional de futbol base MIC

Els cinc equips garrotxins de futbol que participen al MIC ja es troben a les seves seus respectives a punt d’iniciar el torneig. quest dimecres al migdia es va inaugurar la setzena edició del torneig internacional de futbol base, amb la presència de cares conegudes com la de Mauricio Pochettino, actualment entrenador del Tottenham, situat a la segona posició de la lliga anglesa. Els primers resultats són força positius pels garrotxins: l’equip cadet de la Fundació de la Unió Esportiva Olot va aconseguir empatar a zero contra l’Aspire africà, un dels grans favorits, i va guanyar 4 a 0 contra el Dinamo. L’equip aleví, per la seva banda, va guanyar el Japan Football Academy per 2 gols a 0, però va perdre contra el Brazil Soccer USA pel mateix resultat, 2 a 0.


Notícies relacionades:
– Arrenca el torneig MIC de futbol base de la Costa Brava amb la participació de cinc equips de tres clubs garrotxins
– En la setzena edició del torneig MIC hi participaran sis mil jugadors i 256 equips