L’Ajuntament de la Vall d’en Bas traslladarà l’oficina de turisme municipal al nou centre de Can Trona

A la jornada de portes obertes que l’Ajuntament de la Vall d’en Bas va organitzar al Museu del Camp a finals del 2015, el consistori va informar que preveien acabar les obres entre el gener i el febrer d’aquest any. L’objectiu s’ha acomplert i l’obra està acabada. El consistori vol obrir al maig l’equipament, on s’hi vol ubicar l’oficina de turisme municipal. Són declaracions del batlle Lluís Amat al programa L’alcalde respon, que poden veure des d’avui en els horaris habituals i al servei OTV a la carta.

El Museu del Camp de la Vall d’en Bas obrirà les seves portes a finals de maig. Aquesta és la previsió de l’Ajuntament, un cop han finalitzat les obres. Començarà amb l’obertura de la part central i tres dels sis espais disponibles. Es preveu una sala d’exposicions permanent i una altra de temporal, a més d’un auditori, que s’obrirà amb l’objectiu d’acollir conferències, però també obres teatrals o concerts de petit format. Durant els últims mesos, l’Ajuntament ha estat repensant l’espai juntament amb diversos experts. La principal novetat d’aquest replantejament, que l’alcalde ha anunciat a OLOT TELEVISÍ, és que el nou equipament acollirà l’oficina de turisme municipal. Els últims vuit anys, l’oficina ha estat ubicada al carrer Teixeda d’Hostalets d’en Bas. El nou equip de govern de la Vall d’en Bas ha volgut rebatejar l’equipament. Li dirà Centre de Cultura i Natura Can Trona.

 

Notícies relacionades:
– La Vall d’en Bas desencallarà els projectes del Museu del Camp i el centre de serveis per a la gent gran a partir del gener