Nacer Bouhanni, guanyador de les dues primeres etapes de la Volta, abandona la cursa

El francès Nacer Bouhanni, fins ara líder de la Volta Ciclista a Catalunya i vencedor de les dues primeres etapes de la cursa, ha abandonat la cursa aquest dimecres, durant la tercera etapa, que ha passat per la Garrotxa i ha finalitzat a la Molina. El velocista francès, que dimarts ja va recórrer a l’assistència mèdica a causa d’un problema estomacal, ha baixat de la bicicleta en el quilòmetre 90 de la tercera etapa. El francès cedeix així el mallot de líder en una etapa que ha posat a prova el nivell dels ciclistes. Bouhanni va ser ahir el primer d’arribar a la meta, en una etapa que va acabar a Olot. Com havia passat a la primera etapa, el francès va tornar a imposar-se en l’esprint, refermant el seu liderat a la classificació general, fins aquest dimecres a la tarda, que ha abandonat la cursa.

Notícies relacionades:
– La tercera etapa de la Volta a Catalunya passa per la Garrotxa per segon cop
– El francès Nacer Bouhanni referma el seu lideratge a la Volta imposant-se en l’esprint final de la segona etapa a Olot
– La Volta ciclista a Catalunya torna a passar per la Garrotxa en dues etapes

x