Els xocolaters olotins preveuen un augment de les vendes de Mones de Pasqua

Arriba la temporada de les mones de Pasqua i els pastissers i xocolaters ja fa setmanes que estan treballant per tenir totes les existències a punt de venda. Les mones més encarregades i venudes fins ara són les de la Patrulla Canina i Frozen, però els pastissers artesans d’Olot com Jordi Ferrer, intenten anar una mica més enllà i posar un punt de creativitat a la seva feina.

Ja fa dies que el xocolater Jordi Ferrer va de bòlit. Ho ha de tenir tot a punt per diumenge, tant els encàrrecs com les vendes, siguin d’última hora o més previsores. I més, en un any com aquest, en el que la tendència apunta cap a un increment rellevant de les vendes.

A Ferrer Xocolata treballen sobre dos tipus de mones. En primer lloc, hi ha les infantils, on predominen dues temàtiques per sobre la resta: la Patrulla Canina i Frozen. I també hi ha les mones per a persones de totes les edats, en les quals Ferrer hi aporta la seva creativitat i ha volgut tornar a l’essència de la mona de Pasqua: l’ou. És així com a Ferrer Xocolata es provarà de tenir cobertes totes les temàtiques de mones possibles: des de les més clàssiques fins les més innovadores, per garantir que tothom pugui triar una mona que s’adapti als gustos més personals.

 

Notícies relacionades:
– La pastisseria Ferrer prepara una mona artística sobre el món del circ que presentarà diumenge
– El pastisser Lluís Riera reprodueix el Gegant d’Olot amb xocolata