La Fageda d’en Jordà s’omple de turistes sense repetir les aglomeracions de la tardor

La Garrotxa, cada cop més, es perfila com un bon destí turístic per als visitants d’arreu de Catalunya per al seu atractiu natural. Un dels grans atractius de la comarca són els volcans i la Fageda d’En Jordà. Una de les incògnites era veure quina seria l’afluència de gent en aquesta zona, després de les aglomeracions de la tardor passada.

Per als garrotxins era una incògnita si les aglomeracions a la Fageda i la carretera de Santa Pau es repetirien aquesta Setmana Santa. El turisme no és tan massiu aquests dies, tot i que s’han seguit veient imatges de gent caminant pel costat o fins i tot per sobre de la carretera, deixant palès que convé treballar per garantir la seva seguretat. El problema, doncs, encara no ha desaparegut, però pot tornar. En tot cas, els empresaris del sector turístic estan satisfets. No van tan atrafegats i poden atendre millor els visitants, que són bastant nombrosos i d’arreu de Catalunya. Els carruatges que passegen els visitants per la Fageda són de les atraccions turístiques més demandades.

I és que aquestes atraccions són les que permeten completar millor unes bones vacances de Setmana Santa a la Garrotxa, tenint en compte que els visitants, en general, hi venen a buscar tres grans característiques que pot oferir la comarca: naturalesa, activitats en família i tranquil·litat.

 

Notícies relacionades:
– El sector turístic es mostra satisfet pel ritme de visitants a la Garrotxa durant aquesta Setmana Santa
– La previsió d’ocupació turística pel pont de Setmana Santa a la Garrotxa és d’entre el 75% i el 80%