Els Bombers rescaten una dona de 86 anys a les Planes d’Hostoles

ACN.- Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest diumenge en quatre rescats de muntanya a Les Planes d’Hostoles, Castellar del Vallès, Collbató i Àger. En el cas de l’incident a la comarca de la Garrotxa, la víctima és una dona de 86 anys que ha estat rescatada en helicòpter i evacuada en ambulància del SEM fins a l’Hospital d’Olot després de patir una fractura al turmell.

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís quan passaven sis minuts de la una del migdia on s’alertava que una dona de 86 anys s’havia accidentat al Salt del Molí dels Morris, a la zona de Cogolls, al terme municipal de Les Planes d’Hostoles. Es trobava en una zona de difícil accés i, per aquest motiu, s’hi ha desplaçat un helicòpter dels Bombers amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) que han rescatat a la víctima i l’han traslladat fins on es trobava l’ambulància del SEM que l’ha portat a l’Hospital d’Olot. La dona ha resultat ferida de caràcter menys greu amb una fractura al turmell. En aquesta incidència també hi ha treballat una dotació terrestre dels Bombers.