El sector turístic es mostra satisfet pel ritme de visitants a la Garrotxa durant aquesta Setmana Santa

Com que l’època forta del turisme a Santa Pau i la Fageda d’en Jordà és més la tardor, els visitants es desplacen cap a altres poblacions de la comarca durant la Setmana Santa. Besalú és un dels municipis garrotxins que més turistes han volgut descobrir aquests dies.

El nucli antic de Besalú és d’una bellesa indiscutible, i el pont medieval presideix, imponent, el perfil de la vila des de l’altra banda del Fluvià. És això el que ha atret a centenars de turistes a aquest municipi durant la Setmana Santa. El ritme de visitants ha augmentat des de dijous i el seu origen és, sobretot, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’estat espanyol. Des de l’Oficina de Turisme se’ls ofereixen diverses visites guiades, per aprofundir en els coneixements sobre la vila.

Per a molts visitants, una bona opció és allotjar-se en un punt cèntric de la comarca, com per exemple, la capital, Olot, per desplaçar-se d’un punt a l’altre durant els dies. És així com semblen confirmar-se les previsions de Turisme Garrotxa, que auguraven, salvant les diferències entre cada establiment, uns percentatges d’ocupació propers al 80% durant aquests dies.

 

Notícies relacionades:
– La Fageda d’en Jordà s’omple de turistes sense repetir les aglomeracions de la tardor
– La previsió d’ocupació turística pel pont de Setmana Santa a la Garrotxa és d’entre el 75% i el 80%