Més de 800 persones van assistir al Guateque de Ràdio Sant Joan, on es va estrenar el nou espectacle de ‘Surti com Surti’

Més de 800 persones van assistir a la onzena edició del Guateque de Ràdio Sant Joan. El pavelló d’esports del municipi es va omplir per acollir aquesta tradicional cita de Sant Joan les Fonts que enguany va servir per presentar el nou espectacle del grup de playback ‘Surti com surti’. Després de l’espectacle, on es van cantar i ballar cançons de les darreres dècades, el guateque, amb música dels 60 i els 70 va prendre el protagonisme. El grup de playback ‘Surti com surti’ va sorgir del Casal d’Avis de Sant Joan les Fonts i està format per més d’una vintena de persones. L’any passat van representar el seu espectacle per la Garrotxa i Osona i han escollit el guateque de la ràdio del seu municipi per estrenar el seu segon muntatge.

Notícies relacionades:
– El grup de playback ‘Surti com surti’ serà el protagonista del Guateque de Ràdio Sant Joan
– El Guateque de Ràdio Sant Joan arriba a la desena edició amb l’actuació de ‘Los 3 sudamericanos’ i ‘Els Corbs Negres’
– Els avis de Sant Joan les Fonts presenten el seu espectacle de playback ‘Surti com surti’