La CUP demana que es faci una consulta per saber si el projecte d’ampliació dels camps del Morrot és prioritari

A les veus crítiques des d’Esquerra sobre les noves instal·lacions de futbol base que l’equip de Govern d’Olot als camps del Morrot s’ha sumat ara el grup municipal de la CUP. La Candidatura d’Unitat Popular considera que 1 milió 750 mil euros és una inversió important que no és del tot prioritària, tenint en compte que part del pagament es farà a través d’un crèdit que ha contribuït a augmentar el deute de l’Ajuntament. La CUP creu que s’hauria de consultar als ciutadans si creuen que l’obra és necessària en aquests moments.


La CUP creu que qualsevol inversió important ha de ser consultada a la ciutadania. Això és el que demana per al projecte de construcció de dos camps de futbol i uns nous vestidors per al futbol base als camps del Morrot. La Candidatura d’Unitat Popular recorda que part del pressupost per a l’obra es pagarà amb part del crèdit que es va demanar l’agost de l’any passat, un crèdit que, segons han explicat, augmenta el deute de l’Ajuntament fins a aproximadament 21 milions d’euros. La xifra, si bé no arriba al límit legal, suposa prop de 950 euros de deute per ciutadà. La CUP creu que el deute de la ciutat s’hauria d’eixugar, no incrementar, i considera que actualment la ciutat té altres prioritats on destinar-hi inversions. Per tot això, demana que el projecte als camps del Morrot se sotmeti a una consulta ciutadana.

 

Notícies relacionades:
– El grup municipal d’ERC d’Olot segueix defensant el projecte d’instal·lacions de futbol base al barri de les Planotes
– Les noves instal·lacions de futbol base d’Olot es faran a la zona esportiva del barri del Morrot