L’alcalde d’Olot demana al Govern espanyol celeritat per respondre les al·legacions sobre la variant perquè “és una qüestió tècnica”

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha informat a OLOT TELEVISIÓ que ha parlat amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i li ha reiterat l’aposta del Govern català per la variant d’Olot. Corominas creu que la resposta a les al·legacions per part de l’Estat és una qüestió tècnica, no política, pel que espera que arribin al més aviat possible. L’alcalde ha col·locat entre les al·legacions prioritàries la que demana el mínim impacte sobre el barri olotí de l’Hostal del Sol.

Josep Maria Corominas ha explicat com els batlles de la Garrotxa van discutir en el passat consell d’alcaldes la possibilitat de preparar un document conjunt en què es reclami l’agilització dels projectes de les variants d’Olot i de la C-37 al seu pas per la Vall d’en Bas. La tramitació d’aquest document es podria tramitar en el consell d’alcaldes del proper 14 d’abril. El batlle olotí espera que els alcaldes de la Garrotxa convinguin que les variants són, ara per ara, les infraestructures prioritàries a la comarca


Notícies relacionades:
– El PP assegura que la resposta a les al·legacions a la variant d’Olot arribarà “en breu”
– El diputat garrotxí de Junts pel Sí Lluís Guinó es compromet a intentar consignar una partida mínima a la variant d’Olot
– El Govern municipal d’Olot treballarà per iniciar la variant el 2018 malgrat les dificultats de la Generalitat per pressupostar-la