El PP assegura que la resposta a les al·legacions a la variant d’Olot arribarà “en breu”

La Garrotxa espera que Foment respongui a les al•legacions presentades al projecte de la variant d’Olot perquè es comenci a redactar el projecte constructiu. El Partit Popular es va comprometre a respondre les al•legacions a principis del 2016. El partit assegura que les respostes arribaran en breu, tot i que admet dificultats en el sí del govern, que es troba en funcions.

Bon dia. Tot i el temps d’espera, el portaveu del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha volgut tranquil•litzar els garrotxins assegurant que es comprometen a donar resposta a dues demandes del territori incloses a les al•legacions: No construiran una nova carretera a la Vall de Bianya, tan sols arranjaran l’actual N-260, i separar el projecte del que es planteja a Olot per tal que el que es faci a Bianya no entorpeixi el projecte previst a la capital de la Garrotxa.

El PP Català denuncia que la Generalitat tampoc no està fent els deures en relació a les comunicacions viàries previstes a la Garrotxa, ja que no està avançant en la redacció del projecte constructiu de la variant que ha de passar per la Vall d’en Bas i tampoc no està executant el tram de la variant d’Olot que pertoca al Govern català. Millo ha augurat que la Generalitat tampoc no destinarà cap partida per a la variant d’Olot en els pressupostos del 2016.

 

Notícies relacionades:
– El Govern municipal d’Olot treballarà per iniciar la variant el 2018 malgrat les dificultats de la Generalitat per pressupostar-la
– El Partit Popular creu que seria una irresponsabilitat que la Generalitat no pressupostès la variant d’Olot en els propers dos anys
– La Generalitat veu difícil que pugui començar la variant d’Olot en els propers dos anys