Avui arrenca el festival de dansa Sismògraf amb més de trenta propostes diferents

Avui comença de forma oficial el festival Sismògraf de dansa. Fins diumenge es podran seguir més de trenta propostes, repartides en diferents espais de la ciutat. Entre l’àmplia programació, avui es pot gaudir de l’estrena de l’espectacle ‘Follow the leader’, de la companyia XeviXaviXou, on hi participa el ballarí de les Preses Xevi Dorca.


Arrenca el Sismògraf a Olot. Durant quatre dies, la capital garrotxina serà l’epicentre de la dansa a Catalunya, i la ciutat trontollarà amb les més de trenta propostes programades pel festival. Ahir la premsa va poder gaudir de la preestrena de ‘Follow the leader’, de la companyia XeviXaviXou.

‘Follow the leader’ és un dels cinc espectacles que coprodueix el Sismògraf, i que s’estrenen en el festival. De totes maneres, per a la companyia del presenc Xevi Roura i el barceloní Xavi Estrada no és la primera vegada que estrenen proposta en el marc del festival.

Aquest dijous el Sismògraf presenta fins a sis propostes diferents per arrencar el festival, entre elles la de ‘Follow the leader’, que es veurà a partir de les deu de la nit al Teatre Principal. El Sismògraf tindrà el seu dia fort dissabte, amb espectacles que es desenvoluparan des de les deu del matí fins a la mitjanit. Per a més informació podeu consultar la programació del festival a www.sismografolot.cat

 

Notícies relacionades:
– Olot sent les dues primeres rèpliques del Sismògraf amb dos espectacles que relacionen esport i dansa
– El Festival Sismògraf vol unir els conceptes de dansa i benestar en l’edició d’aquest 2016
– El Sismògraf comptarà amb diversos espectacles, les rèpliques, que ambientaran Olot a la prèvia i després del festival