La Policia Municipal controlarà el trànsit d’hora punta davant el Maria Reina pels embussos generats les darreres setmanes

A partir de la setmana que ve la policia Municipal d’Olot regularà el trànsit en les hores de sortida dels alumnes a l’escola Maria Reina. És una mesura per pal·liar, en la mesura del possible, les retencions del trànsit que s’han generat darrerament en aquests horaris a l’avinguda Reis Catòlics, una de les principals artèries de la ciutat.


Com que en les darreres setmanes s’han detectat alguns embussos de trànsit a les hores de sortida a l’escola Maria Reina d’Olot, a l’avinguda Reis Catòlics, la policia Municipal ha decidit prendre mesures. Dedicarà un agent de proximitat a regular el trànsit davant d’aquest centre educatiu. La finalitat de l’agent és informar els conductors. La sanció serà l’última alternativa.

El punt és especialment complicat. L’avinguda Reis Catòlics és una artèria d’Olot, recull molt de trànsit. En la mateixa zona de Maria Reina hi ha una parada del TPO, on molts cotxes hi aparquen, i en l’hora punta molts vehicles també s’aturen al carril esquerre de circulació, generant algunes retencions. El cap de la Policia Municipal ja avisa que hi haurà un marge per recollir els nens, però si un o més vehicles generen problemes al trànsit després de ser avisats, seran multats.