La Unió Esportiva Olot se les veurà amb el Cornellà, tercer classificat, per aconseguir un bon resultat que l’apropi a la permanència

Dels partits que queden a la Unió Esportiva Olot fins a final de temporada, no n’hi ha cap d’assequible, per la posició actual dels garrotxins a la taula. Però un dels més complicats serà el d’aquest diumenge: el Cornellà està completant una gran temporada, inesperada per molts, i es troba tercer a la classificació del grup.

Amb la temporada que ha fet, l’Olot s’ha complicat molt la vida, i ara, se n’ha de sortir. El partit més immediat, diumenge a les 6 a Cornellà, no serà gens fàcil. Els del Baix Llobregat han fet una temporada que ningú esperava i estan tercers a la classificació. Castillejo ha apel·lat a la concentració dels jugadors per aconseguir guanyar, perquè tots els equips es coneixen mútuament.

Això sí, no convé anar a veure-les venir. L’Olot haurà de portar la iniciativa si vol un bon resultat. Castillejo té el dubte de diversos jugadors, com Sergio Ortiz, Blázquez o Djak Traoré, que no estan al 100%. Però ara no valen excuses, i convindrà que qui hi sigui, mostri la màxima concentració per aconseguir un bon resultat més.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot trenca una ratxa de 14 jornades sense guanyar i derrota l’Olímpic de Xàtiva per seguir viu en la lluita per la permanència (3-1)
– David Comamala deixa de ser el secretari tècnic de l’Olot i al seu lloc arriba Sergi Raset
– La Unió Esportiva Olot perd al Nuevo Pepico Amat d’Elda i se situa en zona de descens directe (2-1)