L’Ajuntament de Santa Pau preveu enllestir a finals de setembre el nou sender que anirà de Can Blanc a Santa Margarida

L’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, assegura que el sender per fer a peu o en bicicleta des de Can Blanc fins a Santa Margarida estarà fet abans de la fi del 2016. El camí, que està pressupostat en uns 67.000 euros, ha d’ajudar a descongestionar la Fageda els dies de màxima afluència turística i oferir un mode segur d’accedir a aquest espai.

El nou sender de Can Blanc fins a Santa Margarida ha d’estar fet a finals de setembre. Així ho assegura l’alcalde de Santa Pau, Pep Companys. L’actuació està inclosa dins del segon Pla de Foment Turístic aconseguit per la Garrotxa. El nou camí ha d’ajudar a descongestionar la Fageda els dies de màxima afluència turística i esdevenir una alternativa segura per accedir a alguns dels punts més atractius del municipi per als visitants. El projecte compta, a més, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, que està col·laborant amb l’ajuntament a través dels seus tècnics per tal de definir el traçat que tindrà el nou sender.

 

Notícies relacionades:
– La Fageda d’en Jordà s’omple de turistes sense repetir les aglomeracions de la tardor
– Territori inclou la futura via verda de Santa Pau entre els nous carrils bici a construir fins el 2018
– Santa Pau celebra que es concretin les propostes de senders ciclables fins a Mieres i un camí segur de Can Blanc al volcà Santa Margarida
– Allargaran la via verda d’Olot fins a Santa Pau i Mieres gràcies a un sender d’Itinerànnia