L’alcalde d’Olot respon als grups de l’oposició que l’ampliació dels camps del Morrot és “el projecte idoni” per al futbol base a la ciutat

L’anunci de l’equip de Govern d’Olot de fer les noves instal·lacions de futbol base als camps del Morrot ha suscitats diverses reaccions per part dels grups de l’oposició que s’han pogut escoltar els últims dies. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha respost a aquests qüestionaments i ha defensat la proposta del Govern municipal com la més idònia per diferents motius.

L’alcalde d’Olot ha respost a les crítiques que els grups de l’oposició li han fet sobre els nous camps de futbol base projectats al Morrot. Esquerra considera que la millor opció és la que s’havia estudiat al barri de les Planotes, perquè, segons diuen, té més possibilitats de creixement. Josep Maria Corominas creu que les possibilitats de creixement les dóna el ventall de camps de gespa artificial i natural que quedaran a la ciutat després de l’actuació. La CUP, per la seva banda, ha demanat una consulta per saber si els ciutadans creuen que l’obra és prioritària i si consideren que és idònia la inversió d’un milió 750 mil euros que l’Ajuntament d’Olot ha d’assumir. L’alcalde respon que aquesta és una actuació decidida després de ser consultada i estudiada al detall.

La CUP també ha criticat la font de finançament majoritària del projecte, un nou crèdit que fa augmentar l’endeutament de l’Ajuntament. Corominas defensa que el crèdit és adequat i que el que precisament ha estat fent l’equip de Govern durant el passat mandat és rebaixar el deute per poder-lo demanar. Per tot això, Josep Maria Corominas considera que aquest és el projecte idoni per ampliar les instal·lacions de futbol base a la ciutat.

Els treballs al Morrot s’han d’iniciar al juny. Contemplen la construcció de dos camps de gespa artificial de 100×60 metres de superfície de joc que substituiran l’actual camp de futbol de gespa artificial i el camp d’entrenament de paviment de terra. El projecte també contempla la construcció d’una nova zona de vestidors, que permetrà ampliar la capacitat de l’edifici actual i fins i tot podria contenir un espai de gimnàs.

 

Notícies relacionades:
– Olot en Comú creu que no és el moment de fer els camps de futbol base al Morrot
– El grup municipal d’ERC d’Olot segueix defensant el projecte d’instal·lacions de futbol base al barri de les Planotes
– Les noves instal·lacions de futbol base d’Olot es faran a la zona esportiva del barri del Morrot

x