Olot en Comú creu que no és el moment de fer els camps de futbol base al Morrot

Qui no havia parlat encara sobre el projecte d’instal·lacions de futbol base als camps del Morrot era el regidor d’Olot en Comú, Xavier García. Aquest divendres ho ha fet per dir que no creu que aquest sigui el moment idoni per emprendre l’actuació, ja que el crèdit demanat per fer la inversió ha fet necessari demanar un crèdit que augmentat l’endeutament de l’Ajuntament. García considera que a la ciutat hi ha ara mateix altres prioritats on s’haurien d’ampliar esforços, i ha posat com a exemples les polítiques d’ocupació o d’habitatge social. Pel que fa a instal·lacions esportives, ha tornat a reclamar la piscina coberta. Respecte de les instal·lacions de futbol base, el regidor d’Olot en Comú també creu, com Esquerra, que la millor opció és al barri de les Planotes, perquè “té més possibilitats de creixement”, ha dit, i no entén perquè el PSC, soci de l’actual Govern, ha renunciat al projecte que va ser dissenyat pel grup municipal del PSC l’anterior vegada que havia estat al Govern.


Notícies relacionades:
– L’alcalde d’Olot respon als grups de l’oposició que l’ampliació dels camps del Morrot és “el projecte idoni” per al futbol base a la ciutat
– El grup municipal d’ERC d’Olot segueix defensant el projecte d’instal·lacions de futbol base al barri de les Planotes
– Les noves instal·lacions de futbol base d’Olot es faran a la zona esportiva del barri del Morrot

x